Bygg & Måleri

Behöver du 3m tejp?

3m tejp, är tejp för tätning. Denna typ av tejp, kan vara bra om du har behov av att täta olika saker. Bland annat kan du använda 3m tejp till att få en permanent lufttätning. Det går även att använda 3m tejp till att skarva byggfolie, täta fönster, täta dörrar och mycket mer. Med en fogtejp så blir det tätt, och det leder i sin tur till att det läcker mindre energi. 

Du får en fastighet som är tätt, så väl som att den blir energieffektiv. Du kan använda dig av 3m tejpen som ett alternativ för till exempelvis fogmassa. Det är enklare med tejp, än massa, att få dit vart det ska sitta.

3m tätningstejp hos Leif Arvidsson AB

Du hittar 3m tejp för tätning hos Leif Arvidsson AB. Hos detta företag finns det flera olika varianter av denna tejp. Du kan därmed få din tejp o olika storlekar och längder. Det finns även annan variant av tejp att köpa, som till exempel fuktspärrstejp. Dessutom finns det andra bra produkter du kan komma att behöva. I deras sortiment finns det bland annat ventiler, tätningslister, klämskydd, beslag, fogmassor, kitt, fogband, verktyg och en massa andra bra grejer. 

​Du kan se allt på deras hemsida, så väl som att du kan bläddra i deras digitala katalog. Detta företag vänder sig både till privatpersoner och andra företag. Om du har frågor, om 3m tejp eller andra produkter så kontakta Leif Arvidsson AB och få svar på det du behöver veta.